„Locul 1 mondial pe acordarea primului ajutor avansat în traumă, scenariu complex, și locul  1 mondial pe acordarea primului ajutor avansat per ansamblu, obținute de echipa de pompieri din București-ISUBIF, în cadrul competiției mondiale de descarcerare și prim-ajutor la Luxembourg! Felicitări, băieți! Suntem mândri de voi!” a anunțat dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Echipa de prim-ajutor a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București – Ilfov, a triumfat la competiția World Rescue Challenge 2022, desfășurată în Luxemburg. S
 
„Recunoștința este tot ceea ce echipa noastră merită pentru toată munca lor uimitoare, precum și pentru efortul remarcabil pe care l-au depus de-a lungul timpului”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, cinci echipe din cadrul ISU Mureş, ISU Bucureşti-Ilfov, ISU Dâmboviţa şi ISU Vâlcea au concurat, în Luxemburg, alături de cele mai bune echipe de pompieri și paramedici din alte 15 țări.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentPoliţia va cerceta penal firmele cu datorii derizorii către stat
Articolul următorAcţiuni de amploare desfăşurate de poliţiştii din Ilfov în mai multe localităţi din judeţ