Nicuşor Dan, anunţă că Primăria Capitalei a încheiat protocoale de colaborare cu judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Ialomiţa, care vor pune la dispoziţie date privind dezvoltarea urbană, utile în realizarea noului Plan Urbanistic General (PUG).

”Am încheiat protocoale de colaborare cu județele Ilfov, Dâmbovița și Ialomița, prin intermediul cărora ni se vor pune la dispoziție date la zi privind dezvoltarea urbană, care ne vor fi de un real folos în realizarea Planului Urbanistic General (PUG).Bucureștiul este un pol de influență, iar o mare parte a populației din aceste județe lucrează în Capitală. Pentru realizarea PUG, care va pune ordine în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea urbană a orașului, avem nevoie de date corecte, care să reflecte realitatea din teren, motiv pentru care dorim încheierea protocoalelor cu toate județele limitrofe”, notează primarul pe Facebook.

Articolul precedentClubul de Presă: Ministerul Digitalizării vrea să cenzureze presa. Cerem Guvernului să nu aprobe acest lucru!
Articolul următorUn deţinut a evadat din Penitenciarul Rahova. Poliţia este în alertă