În spațiul public, pe o rețea de socializare, au apărut informaţii cu privire la fapte de agresiune asupra unui minor pe un teren viran din Ilfov.

În urma acestora, IPJ Ilfov s-a autosesizat şi a luat măsuri ]n acest caz:

„La data de 17 mai a.c., orele 15:30, polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cadrul activităților procedurale desfășurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliției orașului Bragadiru. De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei respective și desfășoară activități pentru depistarea acestuia. Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre poliţişti, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză”, se arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov. 

Polițiştii orașului Bragadiru continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentStația „Pod Ciurel”, de pe traseul liniei 41, închisă temporar pentru modernizare
Articolul următorSe pot semna contractele pentru proiectarea a 5 din 6 pasaje pe drumurile naţionale în judeţele Ilfov, Prahova, Giurgiu, Iaşi şi Constanţa