Mai exact, Consiliul Județean Ilfov ar urma să deconteze vârstnicilor suma de 3.000 de lei din suma totală cheltuită pentru refacerea danturii.

Sunt mulți bătrâni care fac împrumuturi la bancă să își pună proteză ori lucrare. Sau, și mai rău, stau fără dinți în gură și se chinuie să mănânce.
Am lucrat intens la acest proiect împreună cu colegii mei. Am făcut un grup de lucru la Consiliul Județean Ilfov, format din consilieri personali, juriști, economiști și colegi de la Biroul de Asistență Socială. Mâine, intrăm în ședință de consiliu cu proiectul, îl supunem dezbaterii și votului.
Apoi, revenim cu detalii. Sper ca toți colegii mei să fie de acord cu acest proiect și, împreună, să ajutăm cât mai mulți ilfoveni să își recapete zâmbetul și demnitatea.
Am mai spus-o, sănătatea e cea mai importantă. În lipsa ei, nimic nu mai contează. Iar eu îmi doresc în Ilfov o comunitate sănătoasă. Îmi doresc să stăm cât mai mult timp la masă alături de bunicii noștri, să mâncăm alături de ei, să-i vedem fericiți, nu îndurerați.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentROMÂNIA SUVERANĂ | Victor Pițurcă, nașul mafiei măștilor de protecție
Articolul următorÎncepe distribuirea tichetelor pentru plata facturilor la energie