DJ 401 Berceni-Vidra arată complet diferit acum. Nu mai e drumul prost și plin de gropi pe care-l știam cu toții.

Acum e modern și sigur. Concret, prin proiectul de refacere a infrastructurii rutiere pe DJ 401, au fost reabilitați aproape 12 kilometri de drum în total;, șoseaua a fost lărgită de la 6 la 7 metr, a fost reabilitat accesul pe toate drumurile laterale cu care se intersectează DJ 401, au fost construite trotuare și piste pentru bicicliști în lungime totală de 23,4 kilometri și un sistem de canalizare pluvială;

În următoarele zile, după cum susține președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, ”punem la punct spațiile verzi și stațiile de autobuz, mai trasăm câteva marcaje rutiere și mai facem alte mici retușuri”.

DJ 401 este un drum intens circulat, care străbate întreaga comună Berceni, intră în Vidra și face legătura cu județul Giurgiu. Valoarea lucrărilor de reabilitare și modernizare se ridică la aproximativ 40 de milioane de lei, fără TVA.

În același timp, împreună cu E-Distribuție Muntenia, au fost îngropate rețelele electrice și de telecomunicații, desființând astfel stâlpii din comuna Berceni. De asemenea, a fost realizat un nou sistem de iluminat în toată localitatea.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentBilanț coronavirus 13 noiembrie: 4.006 cazuri și 323 decese
Articolul următorTarif unic în toata aria de operare a Apă-Canal Ilfov