Reprezentanţii Clinicii Nera din judeţul Caraş-Severin unde a fost internat înainte de a muri Petrică Mîţu Stoian au anunțat,  pe Facebook că nu se închide. Asta după ce au apărut informații conform căreia aceasta va fi închisă temporar.

„Clinica Nera NU se închide! Activitatea nostră continuă cu încredere, determinare, tenacitate și mai ales DĂRUIRE ca și până acum”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a clinicii respective. .

„Dragii noştri, vă asigurăm că terapia hiperbară şi Clinica Nera nu au fost cauza tragicului deces al maestrului Petrică Mîţu-Stoian! Regretăm şi deplângem dispariţia domniei sale! Avem convingerea că acest moment nefericit ne va întări şi adevărul (obiectiv, ştiinţific) va ieşi la lumină. Atunci, toţi aceşti “balauri cu picioare de lut” (a se citi “fake-news-uri grosiere”) se vor spulbera ca ceaţa la lumina soarelui. Iar noi, ca şi dumneavoastră, vom fi şi mai dedicaţi activităţii de recuperare a sănătăţii”, se mai arată în mesaj.

În urma decesului artistului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a deschis un dosar de cercetare penală. 

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentTransportul public din București-Ilfov – oficial pe Google Maps
Articolul următorSemnal de alarmă pentru românii care suferă de diabet. Valeriu Gheorghiţă: Sunt extrem de vulnerabili la COVID-19