Dosar penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea liniștii și ordinii publice, urmărirea penală fiind sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Reamintim faptul că la data de 01 septembrie a.c, în jurul orelor 20:16, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 , de către un bărbat, cu privire la faptul că în satul Glina, din județul Ilfov, există în desfășurare un conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Popești-Leordeni și Pantelimon împreună cu alte forțe operative, precum și efective de jandarmi, pentru desfășurarea activităților specifice.

La momentul sosirii acestora, conflictul nu se mai afla în desfășurare însă, au fost găsite și identificate 3 persoane, respectiv o femeie și 2 bărbați, care prezentau leziuni traumatice, rezultând indicii pertinente cu privire la faptul că au fost implicate în conflict.

Din primele verificări, a rezultat faptul că 4 persoane ar prezenta leziuni traumatice, 2 dintre acestea fiind transportate cu ambulanța la o unitate spitalicească din București , celelalte persoane s-au deplasat cu mijloace proprii, iar o persoană a refuzat deplasarea la spital.

De asemenea, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat 11 persoane implicate în incident, în prezent fiind desfășurate activități procedurale pentru găsirea tuturor persoanelor participante.

Totodată, cercetările sunt continuate de către polițiștii orașului Popești Leordeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea liniștii și ordinii publice, urmărirea penală fiind sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 59. Polițaiul schimbă părul, dar Loganul ba
Articolul următorMinistrul Sănătății: ”Ne aşteptăm la o creştere a numărului de cazuri de la o zi la alta. Putem ajunge chiar la 2.000 de infectări zilnic”