Poliţiştii Capitalei, sub supravegherea procurorilor, efectuează, vineri dimineaţă, opt percheziţii, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat la aproximativ 1.200.000 lei, reprezentând impozit pe profit şi TVA.  Suspecții sunt doi foști artiști ai trupelor Sfinx Experience și Class.

„Din cercetări s-a conturat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2013 -2016, administratorii unor firme din Bucuresti au înregistrat fictiv achiziții de bunuri și servicii în valoare de aproximativ 5.700.000 lei, documentele justificative fiind emise de entități comerciale ce prezintă caracteristicile unor societăți ,cu identitate clonată”.

La sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 5 vor fi aduse mai multe persoane pentru continuarea cercetărilor. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentPreședintele Iohannis a anunțat că școlile se vor deschide în funcție de gradul de vaccinare al dascălilor
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Analist politic: „Iohannis a ieșit încă o dată ca să nu spună nimic. Nu am aflat nimic nou de la președinte”