Analistul poilitic Alex Coita consideră că nici președintele Iohannis și nici liderii principalelor partide nu fac nimic pentru a finaliza actuala criză politică. Analistul a declarat în emisiunea CULISELE STATULUI PARALEL că Iohannis și liderii de partide au avut declarații în care nu s-a spus nimic.

„Când un lider politic major anunță o ieșire majoră, o face când are ceva de spus. Mie mi s-a părut că nu am aflat nimic nou de la președinte. Avem mai multe delcarații  de la diverși lideri politic, în care nimeni nu spune nimic. Cîțu a spus că au fost discuții bune și că au găsit câteva lucuri bune alături de cei de la PSD. Și-a schimbat total părerile în doar două luni, atunci când ataca PSD pe toate fronturile. Nu exista forță politică ce poate avea un proiect pe o perioadă de 7 ani. Dacă PSD va da premierul, va fi o surpriză, pentru mine. Strategic, pentu PSD ar fi fost bine să aibă un rol de vioara a doua, cum a fost USR cu PNL. Să fii expus, când ai multiple crize, generate de pandemie, dar și din cauza erorilor celor de la guvernare, este o greșeală din partea PSD.

Cei din conducera tării au primit o poezie și o tot repetă. Sunt superficiali. Dacă nu ai fost în stare să testezi, să vaccinezi țara, măcar ai minimul bun simț și cumpără medicamente antivirale. Este incredibilă delcarația Ioanei Mihăilă. Eu m-am săturat să mă lupt cu antivacciniștii, să o facă cei din conducerea țării”, a declarat Alex Coita în emisiunea CULISELE STATULUI PARALEL.

CITEȘTE ȘI: CULISELE STATULUI PARALEL. România, cobai pentru noile tehnologii americane

Articolul precedentPercheziții în București și Ilfov la evazioniști
Articolul următorSorin Cîmpeanu: Cursurile se reiau luni, cu prezență fizică, în școlile cu o rată de vaccinare de peste 60%