Metrorex informează că astăzi, 10.07.2022, la ora 15:03, în stația de metrou Piața Victoriei 1, o femeie în vârstă de 59 de ani a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid.

Până la preluarea victimei de către echipajul medical, stația de metrou Piața Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător și trenurile nu circulă prin această stație.

Se intervine pentru salvarea unei persoane aflate sub garnitura de metrou la stația Piața Victoriei, anunță ISU București.

„După întreruperea curentului electric la nivelul șinelor, echipele de salvatori au extras o victimă, o femeie în vârstă de 59 ani, aflată în stare de inconștiență. În acest moment, echipajele SMURD îi acordă primul ajutor. Traficul este restricționat în totalitate, pe ambele sensuri, respectiv Berceni și Pipera.

Nu se cunosc circumstanțele în care s a produs acest eveniment.

Acționează 2 echpaje SMURD, Detașamentul Special de Salvatori”.

Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Pipera și Aviatorilor pe firul 2.

Echipajul smurd a sosit imediat la față locului și a intervenit pentru a acordă primul ajutor.

Până la preluarea victimei de către echipajul medical, stația de metrou Piață Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător și trenurile nu circulă prin această stație.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Vom reveni cu detalii când circulația va fi reluată în condiții normale.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentAccident mortal în curtea Mânăstirii Cernica! O persoană a murit după ce un șofer a intrat cu mașina într-un grup de oameni
Articolul următorCe spune poliţia Ilfov despre accidentul produs în curtea Mânăstirii Cernica