Având în vedere evenimentul rutier produs pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica, astăzi 10 iulie a.c., în jurul orei 14:38, revenim cu următoarele precizări:

În urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că un conducător auto, în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe aleea de acces din curtea Mănăstirii Cernica, a acroşat 2 persoane de sex feminin.

Pentru femeia de 63 de ani a fost declarat decesul, iar femeia în vârstă de 33 de ani a fost transportată la o unitate spitalicească din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele alcooltest şi drug test, rezultatul fiind negative atât pentru consumul de alcool, cât si pentru consumul de substanţe psihoactive, la volan.

Totodată bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru recoltarea de mostre biologice.

De asemenea, din verificări a rezultat faptul că, aleea respectivă, din curtea Mănăstirii Cernica, este un drum închis circulaţiei publice, prevăzut cu o poartă de acces şi barieră, intrarea fiind condiţionată de achitarea unei taxe.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, care au deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi, respectiv vătămare corporală din culpă.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentO femeie a căzut pe linia de metrou din Piața Victoriei și este în stare de inconștiență. Traficul este restricționat în totalitate între Berceni și Pipera
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET: Nu amâna niciodată să-ţi faci curăţenie în suflet şi în viaţă. Mai târziu, va fi cu mult mai greu