La începutul săptămânii viitoare, se va devia traficul rutier pe varianta de circulaţie provizorie la DN6 pentru montarea grinzilor pe pasajul pe autostrada peste DN6.

-S-au finalizat toate cele 37 podețe pe traseul lotului.
-S-a executat montarea a 554 grinzi, din totalul de 811 aferente tuturor podurilor și pasajelor Lotului II.
-Se execută lucrări de umpluturi și consolidări pentru drum și se realizează stratul de formă și stratul de fundație din balast și BSC. Până în prezent, s-au executat 1,2 mil. metri cub de umpluturi, 55.000 metri cub de strat de formă, 115.000 metri cub de strat de fundație din balast și 30.000 metri cub de BSC.
-Se așterne mixtura asfaltică cu strat de bază AB 31,5 și mixtura asfaltică cu strat de legătură BAD 22,4, sector experimental.
-Se lucrează la montarea predalelor prefabricate pentru podurile aferente.
-Se lucrează la armarea, cofrarea și betonarea plăcii de suprabetonare aferentă podurilor.
-Se execută instalarea stâlpilor prefabricați la pasajele peste autostradă.
-Se execută sferturi de con din BSC.
-Se execută rampele aferente pasajelor peste autostradă.
-Se lucrează la Centrul de Întreținere și Coordonare, la parcările de scurtă durată, iluminat, şanțuri, sisteme ITS, bazine de retenție și drumuri de întreținere.
Autostrada de Centură București A0 va avea o lungime totală de 101 km și este parte a unui uriaș proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 Pan-European, care traversează România de la Vest la Est, pe direcția Nădlac – Arad – Timișoara – Lugoj – Deva – Sibiu – Pitești – București – Constanța.
Lotul II Sud al Autostrăzii de Centură București A0 are o lungime de aproape 15 km, iar din toamna anului 2020 se lucrează pe toată lungimea autostrăzii, pe raza localităților Bragadiru, Măgurele, Jilava, Dărăști, 1 Decembrie, Vidra și Cornetu.
 
_______________________

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Anca Alexandrescu: „Rareș Bogdan este unul dintre cei pe care Eduard Hellvig îi arată cu degetul”
Articolul următorProiect. Examenul pentru obținerea permisului auto dat și cu persoane autorizate, nu doar cu polițiști