După ce, marțea trecută a fost montată și ultima grindă principală care închide tablierul metalic al giratoriului suspendat, la Pasajul Domnești continuă montarea grinzilor secundare și a elementelor intermediare, pe zona giratoriului spre București.

A început armarea plăcii de supra-betonare peste predalele deja montate la rampa de coborâre spre Bragadiru, continuă montarea predalelor prefabricate la rampa de urcare dinspre A1 și a început montarea acestora și la rampa de coborâre spre București. Potrivit secretarului de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, se asfaltează bretelele stânga – dreapta rampelor spre București, în varianta proiectată a pasajului Domnești, iar la finalizare traficul va fi deviat pe acestea, pentru a permite lucrul și la rampa de urcare dinspre București.

S-a efectuat deja săpătura la rampa de urcare dinspre A1 – Chiajna și a început dezafectarea vechiului amplasament al Centurii Bucureștiului pentru a fi realizată rampa de urcare dinspre Bragadiru. Nu în ultimul rând, continuă relocarea rețelelor de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentDoi tineri prinşi în flagrant de poliţiştii capitalei în timp ce ofereau spre vânzare 20 Kg tutun vrac
Articolul următorBilanț coronavirus 21 octombrie: 16.110 cazuri noi și 448 de decese