În perioada 17-19 iunie a.c., polițiștii rutieri din Ilfov sunt prezenți în teren, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, acționând cu aparatele alcooltest drugtest și radare, în scopul reducerii numărului de accidente rutiere și a persoanelor rănite ori decedate.

La 17 iunie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii orașului Buftea au depistat pe strada Aleea cu Brazi din localitate, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care la testarea cu aparatul dragtest, a fost depistat cu rezultat  pozitiv, la consumul de canabis. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.

În cauză, a fost deschis un dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea, sâmbătă, 18 iunie a.c., în jurul orei 8:10, polițiștii rutieri din Popești Leordeni au depistat în trafic, pe șoseaua Olteniței, un bărbat, în vârstă de 38 de ani,  care conducea un autovehicul având permisul de conducere reținut.

În cauză bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă la testarea cu aparatul dragtest, acesta a indicat o valoare pozitivă la consumul de canabis.

În cauză, a fost deschis dosar de urmărire penală, în care polițiștii rutieri din Popești Leordeni efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența consumul de substanțe psihoactive. – sursa: IPJ Ilfov.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentSunt bărbații mai expuși la variola maimuței? Ce spun oficialii din Ministerul Sănătății
Articolul următorIlfov. Incendiu la o hală de depozitare din 1 Decembrie