O femeie din Ilfov a fost tâlhărită, duminică după-amiază, de un tânăr din Prahova. Acesta i-a sustras victimei, prin violență, o sumă destul de mare de bani, dar și telefonul mobil. Totul s-a petrecut ziua, pe o stradă din Poienarii Burchii. În scurt timp, suspectul a fost identificat și reținut.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii secției au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 47 de ani, din comuna Dragomirești Vale, despre faptul că un bărbat necunoscut ar fi deposedat-o, prin violență, de 1.200 de lei și de un telefon mobil, bunuri pe care le avea asupra sa, în timp ce se afla pe o stradă în comuna Poienarii Burchii.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comună.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate”, au anunțat reprezentanții IJP Prahova.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. El este anchetat pentru tâlhărie.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentFOTO-VIDEO: Descinderi în București. Zeci de persoane, acuzate că vindeau droguri în liceele din Capitală
Articolul următorIlfov. S-a lansat licitaţia pentru proiectul de la Mogoşoaia