Polițiștii orașului Otopeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe raportat la violența domestică, lovirea sau alte violențe și nerespectarea hotărârii judecătorești.

Din cercetările efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a rezultat faptul că la data de 14 august a.c., în jurul orelor 10.30, un bărbat din orașul Buftea, în timp ce se afla într-un imobil din comuna Balotești, pe fondul unor neînțelegeri privind clarificarea situației copilului minor, ar fi agresat-o fizic pe fosta concubină, cât și pe mama acesteia, bărbatul încălcând astfel ordinul de protecție emis față de acesta de către Judecătoria Buftea, pe o perioadă de o lună de zile, respectiv din data de 31 iulie până în 31 august 2020.

Potrivit IPJ Ilfov, în urma probatoriului administrat bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Otopeni, urmând ca acesta să fie prezentat unității de parchet competente cu propuneri legale.

 

Articolul precedentUn bărbat din Ilfov, reţinut după ce a înşelat sute de persoane din Gorj. Le-a luat bani pentru excursii care nu au mai avut loc
Articolul următorPercheziții în Ilfov la la presupuși falsificatori de produse de curățenie, igienă și alcool sanitar