Vineri dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că, pe un câmp, din apropierea localității Căciulați, Moara Vlăsiei, a găsit  un bărbat, de 52 de ani, spânzurat de bara  transversală a plafonului autoturismului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov pentru efectuarea de cercetări, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicina Legală Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Potrivit PJ Ilfov, în cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentUn copil de 4 ani aflat pe trotinetă a fost lovit de o mașină. A murit în ambulanță, în drum spre spital
Articolul următorTestare gratuită pentru depistarea cancerului colorectal pentru vârstnicii din parohiile bucureștene și ilfovene