Accident incredibil pe o alee din parcarea Mall Băneasa din București, în care a fost implicat șoferul fostului ministru Nicolae Bănicioiu.

Trei SUV-uri de lux, cu o valoare totală de circa 300.000 de euro, și un Volkswagen Golf V de 20 de ani s-au făcut pur și simplu praf. 

Incidentul a devenit viral pe rețelele de socializare, unde a fost postat un film în care se observă cum un Range Rover (preț de pornire nou de cca. 140.000 €), un Range Rover Sport (preț de pornire nou de circa 100.000 €), un Porsche Macan (preț de pornire nou de aproximativ 75.000 €) și un Volkswagen Golf V de aproape 20 de ani vechime se ciocnesc pe una dintre aleile din parcarea Mall Băneasa.

La acest moment, nu sunt cunoscute încă cauzele oficiale accidentului. Un lucru este cert, însă: una sau mai multe dintre mașinile implicate au avut viteză cu mult peste limita legală.

Nicolae Bănicioiu a fost ministrul Sănătății în Guvernul Ponta 3 și ministrul Tineretului și Sportului în Guvernul Ponta 2.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentTPBI înființează o nouă linie de legătură cu Bragadiru
Articolul următorCulisele oculte dinainte de alegeri – Rizea rupe tăcerea despre triada Băsescu-Oancea-Ponta. Dezvăluiri explozive, ora 23:00