Un accident grav a avut loc ieri seară pe Centura București, în zona localității Măgurele din Ilfov. Centrul Infotrafic anunță că traficul este blocat pe sensul Jilava-Bragadiru.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române îi informează pe șoferi joi seară, 16 martie, în jurul orei 18:55 că, pe DNCB (Centura Bucureşti), la kilometrul 45, în zona localității Măgurele, județul Ilfov, s-a produs un accident grav.

Mai exact, o coliziune față-spate între două maşini și un autotren. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Oamenii legii transmit că este oprită circulația pe sensul Jilava – Bragadiru pentru aproximativ 30 de minute, astfel încât să se poată efectua cercetări la locul producerii accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DNCB (Centura București), la kilometrul 45, în zona localității Măgurele, județul Ilfov, s-a produs o coliziune față-spate între două autoturisme și un autotren, în urma căreia o persoană a fost rănită. Este oprită circulația pe sensul Jilava – Bragadiru pentru aproximativ 30 de minute, în vederea efectuării cercetărilor la locul producerii accidentului.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentA fost semnat contractul pentru construirea Lotului 3 al Autostrăzii A0
Articolul următorIlfov. Bărbat audiat pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc