Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă, în jurul orelor 08.00, în Bulgaria, pe drumul dintre Ruse şi Byala, la intersecția cu Dve Mogili, în care două persoane au murit,după o coliziune frontală în timpul unei depășirii.

Imagine

Un autoturism Toyota cu înmatriculare de româneşti se deplasa pe direcția Byala. Acesta a  depășit pe o porţiune interzisă, timp în care s-a izbit frontal de un TIR Volvo cu numere româneşti, condus de un șofer de 52 de ani.

În urma impactului, mașina a luat foc, iar cele două persoane care călătoreau în ea au fost găsite carbonizate în interiorul mașinii. Identitatea lor nu a fost încă stabilită.

Semnalul a fost dat de șoferul care urmărea mașina. „De la Midata, când veneam aici, am văzut că s-a întâmplat ceva, m-am oprit aici, am sărit afară să văd dacă pot scoate pe cineva afară, să ajut, ceva din mașină, însă, a luat foc foarte repede și am tras. am sunat la 112”, a declarat pentru cotidianul Ruse Media, Georgi Iliev.

Au fost trimise două echipe ale pompierilor din Dve Mogili, echipe de poliție din Dve Mogili și Byala și serviciile de urgență. Intervenția pompierilor a prevenit pericolul ca și camionul de mare tonaj să ia foc. Șoferul acestuia a refuzat să fie examinat la fața locului de către medici. Testul de alcool a fost negativ.

Drumul rămâne închis, fiind deviate prin Dve mogili – Batishnica – drumul I-5 și înapoi.

Ştire preluată de la colegii de la cotidianul bulgăresc Ruse Media.

 

 
 
Articolul precedentTânăr din Ilfov, depistat la volan în municipiul Giurgiu, sub influenţa substanţelor psihoactive
Articolul următorANPC a creat o adresă de mail specială pentru cei care vor să semnaleze nereguli referitoare la contractele de creditare