A murit Alexandru Arșinel. Actorul era de câteva luni în stare gravă. În urmă cu o săptămână, marele actor fusese internat de urgență la Spitalul Universitar.

Surse medicale indicau la vremea respectivă că actorul în vârstă de 83 de ani a ajuns la spital din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de bază.

”Nu este vorba despre o agravare a bolii de fond, ci doar despre aceste complicaţii la nivelul pielii”, au precizat sursele citate, adăugând că actorul va mai rămâne în spital pentru îngrijiri.

Luna trecută, Arșinel a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Arşinel, fost director al Teatrului „Constantin Tănase”, a suferit un transplant de rinichi şi mai multe intervenţii la coloană. În 2017 a operat și pe cord, în urma unui infarct.

 

Articolul precedentPercheziţii domiciliare în Bucureşti şi Ilfov la persoane bănuite de trafic de persoane şi trafic de droguri de mare risc
Articolul următorSorin Cîmpeanu: „Am decis, din proprie inițiativă, să demisionez din funcția de ministru al educației”