Ieri, 13 noiembrie a.c., polițiștii orașului Buftea au dispus  reținerea pentru 24 de ore, față de un bărbat, în vârstă de 22 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept.

Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, ulterior, acesta dispunând arestarea preventivă a inculpatului, pentru 30 de zile.

Din cercetări,  a rezultat faptul că, la data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 19:40, bărbatul, de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fermei, din orașul Buftea și, fiind însoțit de un alt bărbat, ar fi tras două focuri, cu o armă neletală, supusă autorizării, unul în plan vertical și unul în direcția persoanei vătămate, care se afla în dreptul unui imobil cu alte persoane, fără a rezulta vătămare corporale.

Anterior incidentului, același bărbat a încercat să lovească persoana vătămată cu un obiect tăietor- înțepător, tip briceag și, de asemenea,  a proferat amenințări cu acte de violență, la adresa persoanei vătămate, pe o rețea de socializare. Precizăm faptul că, polițiștii orașului Buftea au fost sprijiniți în efectuarea unora dintre activitățile procedurale desfășurate până în prezent, de către polițiștii Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase Ilfov.

Polițiștii din Buftea continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și respectiv uzul de armă fără drept, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentNegocierile de pace din Ucraina. Miron Mitrea: Zelenski, cât e el de actor, nu poate să semneze un asemenea document fără să se sinucidă politic
Articolul următorTânăr din Ilfov, cercetat pentru trafic de droguri. El este suspectat că furniza canabis unor consumatori din Teleorman