Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Chiajna, judeţul Ilfov, a fost reţinut, iar ulterior pus sub control judiciar, sub acuzaţia de trafic de droguri, fiind suspectat că furniza cantităţi de canabis unor consumatori din judeţul Teleorman. La locuinţa presupusului traficant au fost găsite diverse cantităţi de stupefiante.

Dosarul care îl vizează pe tânărul din judeţul Ilfov a fost deschis în baza informaţiilor obţinute poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi de DIICOT-Biroul Teritorial Teleorman, cu privire la faptul că mai multe persoane din judeţul Teleorman se aprovizionau cu cannabis pentru consum propriu de la un traficant din judeţul Ilfov.
 
„La data de 10.11.2022 a fost organizată şi executată o percheziţie pe raza localităţii Chiajna, jud. Ilfov la domiciliul traficatului ocazie cu care au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor aproximativ 200 grame de cannbis, 2 grame mdma, 3 grindere şi un minicântar de mare precizie. Traficantul în vârstă de 22 de ani a fost condus la sediul DIICOT, fiind dispusă reţinerea sa pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de  Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Teleorman”, transmite, sâmbătă, Poliţia din Teleorman.
 
După expirarea ordonanţei de reţinere, tânărul a fost pus sub control judiciar, iar cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentIPJ Ilfov: Bărbat reținut pentru conducerea unui autovehicul permis de conducere și uzul de armă fără drept
Articolul următorAudieri-bombă în MAFIA gunoaielor: Personaj-cheie, chemat de procurori – Caracatița din Romprest, destructurată de DNA și DIICOT