Peste 6.000 de produse, posibil contrafăcute, în valoare de aproximativ 900.000 de lei, au fost indisponibilizate de polițiștii ilfoveni în urma a 18 percheziții la standuri din trei complexe comerciale și la societăți comerciale.

Potrivit IPJ Ilfov, în cursul zilei de astăzi (9 martie a.c.), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 18 percheziții, în județul Ilfov (6) și în București(12).

Activitățile s-au desfășurat la standuri din trei complexe comerciale, precum și la sediile și punctele de lucru ale unor societăți comerciale, bănuite de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În urma activităților de verificare și percheziționare, polițiștii au indisponibilizat peste 6.000 de produse posibil contrafăcute, constând în articole de îmbrăcăminte, ce purtau însemnele unor mărci consacrate. Valoarea produselor este estimată la 900.000 de lei.

Perchezițiile ai fost sprijinite si de polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și criminaliști ai IPJ Ilfov.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal constituit la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, mai menționează sursa citată.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentControversele din jurul privatizării Oltchim. Cum s-a ajuns la pierderi de sute de milioane de euro
Articolul următorPasajul Mogoșoaia va fi gata până la sfârșitul anului