Negocierile pentru formarea noului guvern sunt în toi. Simțind că e rost de bani, PPU-sl, formațiune susținută de Dan Voiculescu, părintele trustului media Intact, încheie un acord politic cu PSD-ul lui Marcel Ciolacu. 

PSD și PPU-SL vor semna, miercuri, la grupul senatorial PSD, un Acord Politic pentru elaborarea „Strategiei Naționale pentru demografie”, care va avea trei piloni: susținerea natalității, creșterea calității vieții tuturor românilor, sprijinirea și ocrotirea seniorilor. 

PPU-SL are 4 deputați afiliați grupului PSD din Camera Deputaților.

La eveniment vor fi prezenți mai mulți invitați din grupurile parlamentare PSD de la Senat și Camera Deputaților. Din partea PSD, acordul politic va fi semnat de prim-vicepreședintele Gabriela Firea, iar din partea PPU-SL va fi semnat de fostul ministru ALDE Grațiela Gavrilescu.

Articolul precedentSEMNAL DE ALARMĂ pentru PNL: la un pas de un TSUNAMI politic, cu girul PSD. Refacerea alianței, formula câștigătoare
Articolul următorPNL a flexibilizat mandatul: Negocieri cu toate partidele – Cîțu: „Suntem gata să rezolvăm această CRIZĂ”