Magia Crăciunului se simte și în pandemie! Moșul este acum la Polul Nord și pregătește milioanele de cadouri pentru toți copiii lumii. Cine vrea să pătrundă în lumea magică a lui Moș Crăciun și să-l convingă cu poezii și colinde că a fost cuminte, o poate face acum. Moșul, deși foarte bătrân, s-a adaptat tehnologiei și îi așteaptă pe copii la întâlniri online. ”Anul acesta, voi ajunge la fiecare copil cuminte. Elfii pregătesc jucăriile și Rudolf abia așteaptă să zburăm către voi”, le-a transmis Moșul celor mici. 

Până să-și înhame renii în seara de ajun ca să colinde întreaga lume și să lase cadouri, Moșul a găsit o soluție ca să vorbească cu cei mici. Doamna Crăciun i-a făcut o surpriză și i-a cumpărat un laptop magic, iar spiridușii l-au învățat cum să-l folososească.

”Gata, sunt și online și știu să folosesc și zoom. Pregătiți poeziile, cântecelele, dar și dorintțele voastre, ascultați-i pe părinți și rezervați un loc pentru întâlnirea noastră. Grăbiți-vă, timpul este scurt, iar Moșul este unul singur!”, le-a trasmis celor mici Moșul. 

Nu doar că cei mici îi vor putea arăta moșului câte au învățat un an întreg, dar au șansa unică să vadă, pentru prima oară, cum arată casa lui și ce năzbâtii fac spiridușii săi în timp ce pregătesc darurile.

 

Praful de magie trebuie însă asigurat de părinți. Doar ei pot să facă o programare pentru o întâlnire virtuală cu Moșul și o amintire pe care orice copil o va păstra în suflet o viață întreagă, la adresa vorbestecumoscraciun.ro.
Articolul precedentBilanț coronavirus 8 decembrie: 7.439 de cazuri noi și 213 decese
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 123. Cine a fluierat în biserică în ziua votului din 6 decembrie