În lupta pentru alegerile locale, unii candidați uită să joace corect sau să păstreze un comportament echilibrat. Este și cazul lui Ion Ban, un consilier local din echipa PSD, a scos sabia pentru a-și amenința contracandidații. Totul s-a întâmplat în comuna Gruiu din județul Ilfov, relatează Realitatea PLUS. 

Comportament agresiv al unui om care vrea să candideze pentru o funcție publică. Acesta înjură și își ameniță contracandidații, potrivit unui clip video postat apărut pe internet. 

Localnicii cer acum candidatului PSD la primăria comunei Gruiu explicații pentru aceasta întâmplare teribilă.

„Domnule candidat la funcția de primar al comunei Gruiu, Adrian Constantin, cum explicați comportamentul consilierului dumneavoastră? Un om care a îmbrăcat haina statului și trebuia să aibă un comportament ireprosabil în societate? De fapt, e o vorbă din popor, „Cine se-aseamana, se adună”… de comportamentul dumneavoastră m-am convins, dar mă gândeam să prezint prietenilor și comportamentul echipei care cerșește voturile cetățenilor. Și cei înjurați și amenintați cu sabia tot cetățeni sunt! Dar bănuiesc că nu veți raspunde dvs… Poate ne răspunde domnul Ban Ion, care se prezintă a fi farsantul și instigatorul șef al PSD!”, scrie un cetățean într-o postare pe Facebook. 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentConcediile medicale pentru COVID-19 vor putea fi eliberate și de medicii de familie
Articolul următorRestricții de circulație pe A2, în județul Ilfov