Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov împeună cu polițiștii orașului Pantelimon au efectuat, ieri, verificări pe linia respectării regimului armelor și munițiilor la domiciliul unui bărbat, domiciliat în comuna Dobroești, județul Ilfov.

În urma verificărilor, polițiștii ilfoveni au identificat la domiciliul bărbatului o armă letală de vânătoare și două arme neletale, pentru care acesta nu a putut prezenta niciun document care să îi conferă dreptul de deținere a acestor arme.

Armele identificat au fost ridicate în vederea efectuării unor constatări criminalistice balistice și pentru stabilirea trasabilității.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCHECK-IN. Plătitorii de taxe din Sectorul 1, în mizerie. Primăria nu a plătit facturile la curățenie de 4 luni
Articolul următorCulisele statului paralel | Mafia gunoaielor din Sectorul 1. Un administrator ROMPREST face dezvăluiri din interiorul companiei – VIDEO