Incidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 17.10, vizavi de intrarea în Inspectoratul General al Jandarmeriei Române din București. Bărbatul prins sub copac a fost preluat de un echipaj SMURD.
Până la sosirea echipajelor de urgenţă, victimei, un bărbat în vârstă de 45 de ani, i s-a acordat primul ajutor de către jandarmul aflat de pază şi de o echipă medicală din instituţie. 
„Pe strada Jandarmeriei, vis a vis de intrarea in Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, un bărbat, de aproximativ 45 de ani, a fost lovit de un arbore căzut din pădure. La fața locului au intervenit de urgență, pentru acordarea primului ajutor jandarmul aflat în postul de pază și un echipaj medical din incinta Jandarmeriei Române”, a transmis Jandarmeria Capitalei.
A fost solicitat sprijinul imediat al structurilor abilitate, SMURD, ISU-BIF, BPR. Totodată, au fost trimise efective suplimentare de jandarmi pentru asigurarea perimetrului. „La ora 17.30 persoana accidentată fusese scoasă de sub copac, fiind preluată de un echipaj SMURD”, a anunțat Jandarmeria Capitalei. La ora 18.50 traficul rutier a fost reluat, după ce arborele a fost îndepărtat de pe carosabil.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCu drag, despre România – GALAȚI înseamnă acasă, familie, amintiri, sentimente ce nu se vor șterge vreodată. Niciodată să nu uitați de unde plecați!
Articolul următorIlfov. Trenul metropolitan București-Ilfov „merge” înainte. 86.000 de călători zilnic, prin Gara de Nord, Gara de Vest, Gara Băneasa și Gara Obor