Un băiat în vârstă de 8 ani din localitatea Boţârlău, care a plecat la scăldat împreună cu fratele său, s-a înecat duminică în albia râului Putna, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

În jurul orei 16.30, două echipaje de pompieri din Focşani, cu două autospeciale şi o barcă pneumatică, au fost solicitate să intervină în localitatea Boţârlău pentru căutarea unui copil, posibil înecat în râul Putna.

Conform celor de la ISU, cel care a anunţat faptul că băiatul a intrat în apă şi nu a mai ieşit a fost fratele său, care a mers aproximativ doi kilometri până la magazinul din sat şi i-a alertat pe vecini.

La faţa locului a fost solicitată şi o echipă de scafandri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov, dar nu a mai fost nevoie de intervenţia lor deoarece pompierii vrânceni l-au găsit pe minor la distanţă mică de locul unde intrase să se scalde.

„Copilul a fost găsit, fiind declarat decedat de echipajul SAJ prezent la faţa locului în jurul orei 20.30. Echipa de scafandri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov s-a întors din traseu”, au transmis cei de la ISU Vrancea.

Sursa: Realitatea de Vrancea

Articolul precedent76 de dosare penale pentru infracțiuni în domeniul silvic
Articolul următorTraian Băsescu a vorbit la Realitatea PLUS despre imaginile de la înmormântarea interlopului Emi Pian