La 3 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității  Organizate Teleorman București și procurorii D.I.I.C.O.T. Teleorman au efectuat cinci percheziții domiciliare, în Teleorman, Ilfov și București, la domiciliile mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În fapt, în perioada aprilie – octombrie 2020,  mai multe persoane ar fi procurat droguri, pe care ulterior le-ar fi vândut în județul Teleorman. Trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, în vederea cercetărilor, ar doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 30 de ani, din județul Teleorman și din București au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, Tribunalul Teleorman a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 40 de grame de cocaină, 140 de grame de cannabis, patru minicântare, un grinder și două telefoane mobile.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentSpecialiștii avertizează: sunt peste 20.000 de infectări pe zi
Articolul următorRestaurantele se vor redeschide, începând de joi, în localitățile unde rata de infectare e mai mică de 3 la mia de locuitori