Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 9 Decembrie 2022, ora 12:00, pe autostrada A1, la km 15, județul Ilfov.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe autostrada A1 București-Pitești, la km 15, pe sensul către Capitală, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, a explodat anvelopa unui autocamion, acesta a pătruns pe a doua bandă și a acroșat un autoturism, ce a fost proiectat între glisierele mediane.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și o unitate de terapie intensivă mobilă de la ISU București-Ilfov.

Pompierii au găsit autoturismul proiectat între glisierele mediane ale autostrăzii, șoferul având nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost preluat de UTIM și transportat la un spital din capitală.

Pasagera din autoturism și șoferul autotrenului au fost evaluați medical la locul evenimentului, de către paramedicii SMURD.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Autocamionul a fost extras pe banda de urgență. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite.

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe benzile 1 și 2, pentru aproximativ 30 de minute.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCu drag, despre TIMIȘ: Poate că, astăzi, fără Revoluția din Decembrie 89, am fi avut soarta Ucrainei
Articolul următorCel mai sănătos aliment din lume – Puțină lume știe că ar merita introdus în dieta noastră zilnică pentru beneficiile sale