Polițiștii au refăcut traseul pe care l-a urmat un șofer înainte să fie oprit cu focuri de armă, duminică după-amiază, pe DN 1, la ieșire din București spre Ploiești.

În jurul prânzului, bărbatul în vârstă de 32 de ani s-a dus acasă la unchiul său, în zona Aviației, pe care l-a amenințat cu cuțitul.

Îngroziți, vecinii au sunat la 112, iar bărbatul s-a urcat în mașină și a fugit. Polițiștii l-au dat în urmărire, acesta fiind depistat prima dată în trafic în Sectorul 1.

Șoferul nu a oprit la primul filtru, iar mai multe mașini de poliție au pornit în urmărirea lui, reușind să-l blocheze pe DN 1, la Băneasa, după ce au tras mai multe focuri de armă în direcția roților.

După ce mașina sa nu a mai putut fi manevrată, bărbatul a atacat un polițist, încercând să-i smulgă din mână arma din dotare.

Agentul a reacționat și l-a împușcat pe agresor în picior. Victima a fost transportată la spital. În mașină au fost găsite cuțitele cu care bărbatul și-a amenințat ruda, aceasta solicitând și un ordin de restricție.

 
Articolul precedentDoru Mărieș și Bobby Păunescu, dezvăluiri explozive despre Mineriada din iunie 1990: Cum a comandat Ion Iliescu intervenția brutală
Articolul următorBacalaureat 2022 – Proba scrisă la Limba și literatura română