Autoritățile din județul Ilfov au decis să suspende activitatea didactică care presupune prezență fizică a elevilor în unitățile de învățământ din localitatea Chiajna.

Instituția Prefectului – Județul Ilfov anunță că duminică a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată o hotărâre privind adoptarea modificării scenariului de funcționare pentru unitățile de învățământ din localitatea Chiajna.

„Conform Hotărârii CJSU Ilfov nr. 26/14.03.2021, începând cu data de 15.03.2021, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezență fizică la nivelul unităților de învățământ din localitatea Chiajna, ca urmare a depășirii ratei de incidență de 6/1000 locuitori. Pe perioada suspendării, procesul de învățământ se va desfășura online”, aceasta  este decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentMiron Mitrea, la Realitatea PLUS, despre experiența proprie la vaccinare: „Am avut reacții puternice și mi s-a părut normal” – Cu ce ser s-a imunizat
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 171. Diana Șoșoacă dă târcoale social-democraților