AJOFM Ilfov anunță angajatorii că a apărut noul model al documentelor prin care poate fi solicitată decontarea șomajului tehnic.

Este vorba despre procedura de acordare a șsomajului tehnic potrivit OUG nr. 30/2020 modificată prin OUG nr. 32/2020 – OMMPS 1468/2020.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Ilfov, Corina Florentina Preda, au fost modificate Declarația pe propria răspundere cu obiectul de activitate supus restricției, Declarația pe propria răspundere că există o restricție impusă de autoritățile competente județene sau la nivelul Municipiului București și lista persoanelor salariate care beneficiază de indemnizație pentru șomaj tehnic decontat din bugetul fondului de șomaj.

Documente pot fi descărcate de pe site-ul ANOFM

https://www.anofm.ro/index.html?agentie&categ=4&subcateg=12&fbclid=IwAR2MnSUqXsu8CAwTcHuq_czDP_p-dNzjg5P3kuetyfgBbTO3wShcZngu44g)  Acasa/Persoane juridice/Formulare și pot fi trimise scanate la adresa de email [email protected].

De asemenea, anexele Ordinului nr. 1.468 din 7 octombrie 2020, privind modificarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale nr. 741/2020 pentru aprobarea modelului documentelor prevăzute la art. XII alin. (1) din OUG nr. 30/2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecţiei sociale în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, cu modificările şi completările aduse prin OUG nr. 32/2020 pentru modificarea şi completarea OUG nr. 30/2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecţiei sociale în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 şi pentru stabilirea unor măsuri suplimentare de protecţie socială, emis de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, publicat în Monitorul Oficial nr. 933 din 12 octombrie 2020, pot fi descărcate de pe site-ul ANOFM:
https://www.anofm.ro/index.html?agentie=&categ=4&subcateg=12

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 92. Aseară ți-am luat Cercel și azi candidez cu el
Articolul următorAvertisment de la Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor: “Măştile fashion nu ne protejează împotriva SARS-CoV-2!”