În urma înregistrărilor apărute azi într-o publicaţie online condusă de Cătălin Tolontan, Realitatea PLUS face următoarele precizări:

Postul nostru de televiziune nu se va opri din a face dezvăluiri despre sistemul corupt care a condus România foarte mulţi ani.

Indiferent cine este la conducerea Realitatea PLUS, jurnaliştii postului îşi vor face mereu meseria şi vor scoate la suprafaţă jocurile de culise din sfera politică şi de afaceri şi nu vor lua apărarea celor care conduc trustul.

În lumina celor două săptămâni de dezvăluiri despre Statul Paralel, este clar că se încearcă intimidarea jurnaliştilor Realitatea printr-un atac la patronul staţiei, atac ce conţine doar bucăţi din înregistrarea completă, cu scopul de a strica imaginea postului şi a celor care îl conduc.

Un alt semnal suspect îl reprezintă şi chemarea lui Mircea Negulescu la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, exact în mijlocul dezvăluirilor făcute de acesta postului nostru de televiziune.

În decursul anilor, unul dintre acţionarii Realitatea, Cozmin Guşă, a făcut în mod repetat dezvăluiri despre jurnalistul Cătălin Tolontan şi despre legăturile acestuia din urmă cu serviciile şi Statul Paralel.

Oricât s-ar încerca închiderea postului Realitatea, acesta nu va înceta niciodată să îşi facă datoria jurnalistică faţă de publicul său.

Echipa Realitatea PLUS

 

Articolul precedent100% TU DECIZI! Ioan Mang, ministrul Educației cu lucrări plagiate
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 58. Candidații care se joacă cu focul