Sute de șoferi au fost testați cu aparatele drugtest și etilotest pe principalele artere din Ilfov. Un bărbat băut și drogat a fost urmărit mai mulți kilometri, după a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Mai mult, nu avea nici permis de conducere. Alți doi șoferi drogați au fost prinși în zona de nord a Capitalei. Verificat de polițiști a fost și Andrew Tate, unul dintre cei doi milionari anchetați de procurorii anti-mafia. Acesta nu consumase nici substanțe interzise și nici alcool înainte să se urce la volan.  

Urmărire ca în filme pe străzile din Măgurele, după ce un șofer de 22 de ani drogat, băut și fără permis a încercat să fugă de polițiști. Deși a încercat să scape de oamenii legii, a fost prins la scurt timp după o cursă contracronometru.

Și pe străzile din Ciorogârla a fost depistat un șofer drogat cu cocaină și canabis.

Și pe Bulevardul Pipera-Tunari, un bărbat a fost prins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise. Ulterior, toți șoferii drogați au fost duși pentru recoltarea probelor biologice.

Oprit de polițiști a fost și Andrew Tate, unul dintre cei doi milionarii britanici anchetați de DIICOT.

Imagine

Bolidul acestuia acestuia a fost verificat, iar la testele pentru droguri și alcool a ieșit negativ.

Imagine

Polițiștii din Ilfov au reținut 3 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare. De asemenea, au dat zeci de amenzi, în cadrul operațiunii Blocada. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentDiana Șoșoacă și-a dat afară soțul din partidul SOS România
Articolul următorAjutoarele de la stat care se vor majora, de la 1 martie 2024: mai mulți bani pentru românii nevoiași