În orașul Pantelimon a fost implementat proiectul WIFI4EU. Prin acest proiect au fost instalate 11 puncte de acces cu rețea WIFI gratuită pentru locuitori, amintește primarul Marian Ivan.

Așadar, oricine dorește acces gratuit la internet se poate conecta folosind orice dispozitiv mobil compatibil, în următoarele zone: la Primăria Pantelimon: două puncte – unul exterior și unul interior, la policlinica din oraș – un punct exterior, la Direcția de Asistență Socială – un punct exterior, la Evidența Populației – un punct exterior, în Parcul Mare – un punct exterior, în Parcul Livezilor – un punct exterior, în Parcul Eroilor – un punct exterior, în Sala de Sport din Bulevardul Biruinței 80A – un punct exterior, la Poșta Pantelimon – un punct exterior și la intersecția străzilor Sfântul Gheorghe și George Călinescu – un punct exterior.

Prin programul WiFi4EU, 224 de localităţi din România au primit bonuri valorice de 15.000 de euro fiecare pentru instalarea de puncte de acces public şi gratuit la internet wireless.

La primul apel al proiectului, din Ilfov, au aplicat orașele Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popeşti Leordeni, Voluntari și comunele 1 Decembrie, Baloteşti, Brăneşti, Cernica, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Copăceni, Cornetu, Dascălu, Dobroiești, Domnești, Dragomirești-Vale, Jilava, Periș, Snagov, Tunari și Vidra. –

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 21 august 2021
Articolul următorNoi cazuri de infectare cu SARS CoV-2, în ultimele 24 de ore! Vezi statistica autorităților