Astăzi, vremea va fi extrem de caldă pentru mijlocul lunii aprilie în toată țara, devenind călduroasă după-amiaza îndeosebi în jumătatea de sud. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 22…24 de grade pe litoral și în Deltă și 34 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei (valori cu 12…16 grade peste mediile climatologice). 

Cerul va fi variabil la senin, dar și cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, în a doua parte a zilei, cu totul izolat – în extremitatea de nord a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu precădere în nord-vest, centru și est, cu viteze în general de 40…50 km/h.

În București, vremea va fi extrem de caldă pentru mijlocul lunii aprilie și va deveni călduroasă după-amiaza. Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade (cu aproximativ 14 grade peste media climatologică a perioadei). Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

La munte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei și noaptea în nordul Carpaților Orientali, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. 

Vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 50…60 km/h, iar în zona înaltă de peste 70 km/h. Valorile termice vor fi mai ridicate față de cele din ziua anterioară. 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentIranul a anunțat că nu intenţionează să continue atacurile asupra Israelului, dar a subliniat că nu va ezita „să-şi protejeze interesele” dacă va fi nevoie
Articolul următorCe spune Miron Mitrea despre sondajele care îl dau câștigător la prezidențiale pe Mircea Geoană