Prin Hotărâre de Consiliu Local aprobată în 28 iulie 2021, Primăria orașului Pantelimon va începe inventarierea imobilelor care nu au montat numărul administrativ și plăcuțele cu denumirea străzii.

Primăria va asigura montarea acestor plăcuțe pe domeniului public sau privat al orașului Pantelimon, însă pentru străzile care aparțin persoanelor fizice private, proprietarii au obligația montării plăcuțelor.

Amplasarea acestora cu numărul administrativ se va face astfel: În cazul caselor individuale/cuplate și în cazul locuințelor din casele colective, amplasarea se face în dreapta intrării principale la o înălțime convenabilă: 1,8 – 2 m de nivelul trotuarului. În cazul blocurilor de locuințe – amplasarea se face deasupra intrării principale, la fiecare scară conform anexei, în cazul parcelelor fără construcții – amplasarea se face pe unul dintre stâlpii împrejmurii din zona frontală a străzii, iar în cazul apartamentelor, într-o casă colectivă, numărul apartamentelor va fi amplasat pe intrarea principală.

Lipsa plăcuței cu numărul administrativ al clădirii este considerată contravenție și se sancționează cu amendă între 200 – 400 lei,

Lipsa plăcuței cu numărul apartamentului, într-o casă colectivă, se sancționează cu amendă de 100 lei.

De menționat este faptul că plăcuțele cu numărul administrativ și cele cu denumirea străzii, care nu sunt deteriorate, se vor menține pe amplasament.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedent233 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2
Articolul următorPasajul Mogoșoaia este aproape de forma finală