O petrecere privată, organizată într-un local din Snagov, a fost spartă de polițiști, după ce imagini de la evenimentul privat au apărut în spațiul public.

Pe 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCulisele statului paralel | Mafia lemnului nu iartă! Până unde vor merge crimele și măcelul pădurilor țării?
Articolul următorInterimarul pus la Străzi de fostul primar Gabriela Firea recunoaște că nu a pus limitatoare de viteză pe strada unde au murit cele două fete