Polițiștii fac miercuri dimineață percheziții la locuința manelistului Dani Mocanu în al cărui videoclip a apărut un leu rănit, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din Ilfov. Polițiștii sunt la trei adrese din Ilfov și Argeș.

Cântărețul de manele Dani Mocanu a lansat un videoclip în care apare un leu rănit, iar imaginile au dus la un val de indignare pe internet.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii argeșeni au anunțat deschiderea unui dosar penal, în care se fac verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

Mocanu i-a luat peste picior pe anchetatori și a spus că leul a fost tratat ”ca un bebeluș” și că rănile fac parte din regie și reprezintă un ”machiaj profesional”

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentJaf spectaculos la Sintești-Vidra. Au furat 650.000 de lei din mașina unor afaceriști
Articolul următorOficiile poştale vor fi închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie