Procurorii și polițiștii din Capitală fac trei percheziții în București și în Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală. 

Potrivit unor surse citate de realitateadinjustitie.net, au fost găsite circa 10.000 de măști, 100 litri de dezinfectant și ochelari de protecție.

Echipamentele și materialele ar fi fost depozitate într-un amanet, potrivit surselor citate.

„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție”, a transmis Poliția Capitalei.

Șeful de cabinet al ministrului de Interne, Traian Berbeceanu, a scris, pe Facebook, că produsele ridicate de oamenii legii vor ajunge în spitale, în contextul crizei coronavirusului.

Citește continuarea pe realitateadinjustitie.net

Articolul precedentValentina Burdescu, măsuri de urgență pentru buna gestionare a activității Oficiului Național al Registrului Comerțului
Articolul următorMinistrul Sănătății: „Toate vârstele, AFECTATE de coronavirus, nu este cineva la adăpost. VÂRFUL epidemiei, aflat peste 10 zile”