Azi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au pus în executare 12 mandate de percheziție domiciliară și 6 mandate de aducere, în municipiul București, județul Giurgiu, respectiv județul Ilfov, într-un dosar care vizează infracțiunea de proxenetism.

7 persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe femei, în scopul de a obține foloase patrimoniale în mod injust.

De asemenea, persoanele bănuite ar fi plasat femeile în locațiile unde acestea ar fi practicat prostituția, sub pretextul că banii proveniți ar ajunge la primele, sub formă de chirie, pentru ocuparea în regim hotelier a spațiilor ocupate.

Din cercetări a reieșit faptul că, într-un salon de masaj erotic, situat în municipiul București, deși inițial s-ar fi stabilit că se va practica masaj, pentru care se plătea la recepție, odată ajunși în camere, clienții ar fi întreținut relații sexuale consimțite, contra cost, cu femeile din locație, cărora le-ar fi plătit sume de bani suplimentare.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate diverse sume de bani, telefoane mobile, substanțe interzise la deținere și alte mijloace materiale de probă, fiind conduse la sediul poliției 6 persoane, din municipiul București si județul Giurgiu, respectiv 5 bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani și o femeie de 62 de ani.

Față de 5 dintre aceste persoane, 4 bărbați și o femeie, la data de 10 noiembrie a.c., a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Astăzi, cele 5 persoane reținute vor fi prezentate instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale și a echipelor de intervenție din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei “Vlad Țepeș“ București.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentSituație de criză în Iași: 26 de pacienţi au fost transferaţi de la Spitalul Mobil Leţcani din cauza frigului
Articolul următorPensionarii, din nou AMÂNAȚI! Ce se întâmplă cu majorarea de la 1 decembrie