Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă față de cei 4 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Brigada de Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au pus în aplicare, joi, cinci mandate de percheziţie domiciliară într-o cauză în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Dosarul a fost deschis în luna aprilie.

Cazul îi implică şi pe britanicii Andrew Tate şi Tristan Tate, în vila cărora a fost găsită, tot în acea lună, o tânără cu cetăţenie americană. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, împreună cu alte două persoane. Până în prezent, au fost identificate şase persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracţional organizat, conform comunicatului de presă al DIICOT.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentOra 21.00 – Revelion inedit la Realitatea PLUS: Petrecere spectacol cu muzică și dansuri tradiționale
Articolul următorRealitatea de Ilfov vă urează un An Nou Fericit!!!