Potrivit secretatului de stat Ionel Scrioşteanu, s-a finalizat armarea plăcii de supra-betonare și s-a turnat betonul pe segmentul de Sud-Est aferent inelului central.
 
Totodată, s-a finalizat montarea predalelor și a început realizarea armăturii pe ultimul segment, dintre cele 6 ale inelului central, și anume cel de N-E, urmând ca până la sfârșitul săptămânii viitoare să fie turnat betonul.
 
Continuă armarea, cofrarea și turnarea grinzii de coronament la rampa de urcare dinspre Chiajna. Această activitate se derulează la toate rampele pasajului, mai puțin la rampa de urcare/coborâre spre/dinspre Domneşti, unde continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin aferente acesteia.
 
De asemenea, s-a finalizat montarea elementelor prefabricate la rampa de coborâre spre București, dar continuă această operațiune la celelalte 4 rampe ale pasajului,  La rampa de coborâre spre Bragadiru, această operațiune s-a finalizat.
Lucrările continuă şi la realizarea trotuarelor aferente drumurilor colectoare dinspre Domnești și spre București. În acelaşi timp, se lucrează la relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și la realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentGeorge Simion rupe tăcerea: cine este logodnica misterioasă? – Legile Puterii, ora 20:50
Articolul următorBragadiru: Arestat pentru că a încălcat ordinul de protecție