În acest moment în România este o criză majoră în spitale. Vin foarte multe persoane infectate cu Coronavirus, iar paturile din saloane se împuținează din ce în ce mai mult, ceea ce face ca mulți pacienți să fie tratați chiar și pe holurile instituțiilor sanitare.

Unii pacienți așteaptă chiar și opt ore până când sunt primiți pentru tratare, scrie Realitatea.Net. Întreaga situație prin care trece țara noastră este cu adevărat alarmantă, având în vedere că sunt foarte multe persoane care, însă, refuză să se vaccineze.

Spitalele se aseamănă mai mult ca niște ambulatorii puse pe frontul de război, iar un exemplu relevant est Institutul Matei Balș din Capitală, căci aici nu mai există locuri pentru pacienții cu Covid-19, potrivit sursei citate.

”Toate locurile din spital sunt ocupate, ceea ce reușim să externăm se ocupa imediat cu pacienți în așteptare. Avem și 200 de prezentări într-o singură zi, sunt pacienți cu forme severe, cu necesar de oxigen. Luna octombrie va fi foarte intensă.”, a precizat Adrian Marinescu, director medical al Institutului „Matei Balș”, potrivit Realitatea.Net.

Articolul precedentCulisele statului paralel | Intențiile ascunse ale lui Iohannis prin desemnarea lui Cioloș, dezvăluite de Anca Alexandrescu
Articolul următorOtopeni, între primele 10 localități din România la rata de vaccinare împotriva Covid 19