Opt persoane au fost reţinute în dosarul permiselor de conducere obţinute în mod fraudulos, urmând să fie prezentate joi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Faţă de alte 26 de persoane, s-a dispus control judiciar”, a anunţat IPJ Prahova, după ce miercuri au avut loc 61 de percheziții, în Bucureşti şi în opt judeţe.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Ploieşti, au făcut, miercuri, 61 de percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova, Dâmboviţa, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Botoşani, Dolj şi Constanţa, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în fals în înscrisuri, uz de fals, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, luare de mită şi dare de mită.

Articolul precedentStații de monitorizare a calității aerului la Măgurele, Balotești, Berceni, Bragadiru și Chiajna
Articolul următorDeclarații de urgență la Palatul Cotroceni! Președintele Klaus Iohannis anunță dacă se impun noi măsuri RESTRICTIVE