La data de 29 decembrie, polițiști din cadrul Direcției Arme Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R. au prins în flagrant delict, în trafic, în orașul Chitila, un bărbat care conducea un auto încărcat cu aproximativ 950 kg. de articole pirotehnice, din categoria F2.

La acțiune au fost angrenați și polițiști de la Arme din Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov și de la Poliția Oraș Chitila.

Acesta nu a putut prezenta documente justificative și nici pentru suma de 57.000 de lei nu a putut face dovada provenienței. Banii ar fi fost obținuți din vânzarea fără drept de articole pirotehnice.

În cauză, polițiștii din Ilfov efectuează cercetări, cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 37 din Legea 126/1995.

În urma extinderii cercetărilor, pe teritoriul localității Chitila, a fost identificat un alt bărbat la volanul altei mașini, care transporta 1.700 kg. de articole pirotehnice din categoria P1, F2, F3 si F4, pentru care a prezentat patru facturi fiscale asupra cărora exista suspiciuni că cele înscrise nu corespund adevărului.

Cele 1.700 kg. de articole pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Și în acest caz, cercetările sunt continuate de polițiștii de la Arme din Ilfov

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentLocuitorii din mai multe zone din Giurgiu și Ilfov vor avea în următoarele zile curentul întrerupt
Articolul următorAlocațiile pentru copii cresc cu 20% de la 1 ianuarie