A apărut o nouă schemă de furt. Se numește „metoda îmbrățișării”, iar infractorii te pot lăsa fără bunuri în doar câteva momente.

Mai exact, hoții te iau în brațe și apoi te buzunăresc. Fură tot ce găsesc, de la portofele, telefoane și alte bunuri de valoare. De la începutul anului, mai multe persoane au fost jefuite prin metoda îmbrățișării în Centrul Vechi al Capitalei.

Polițiștii din Centrul Vechi au intrat pe fir după ce un bărbat a depus plângere. El reclama că i-a fost furată geaca, în care avea diverse bunuri și suma de 3.000 de lei, chiar din clubul în care se afla.

Polițiștii au făcut cercetări și au dat de urma a trei femei, cu vârste între 17 și 27 de ani. Ele au fost duse la audieri și… nu ar fi la prima abatere. Camerele de supraveghere au surprins cel puțin 10 incidente de acest fel.

Cele trei femei ar acționa cam în același loc din Centrul Vechi. Ele profită de faptul că oamenii consumă alcool, le luau în brațe, însă, în tot acest timp le furau bunurile din buzunare. Părea că fiecare știe bine ce are de făcut: una îmbrățișa oamenii, alta stătea de pază, iar o a treia lua bunurile furate.

Cel puțin trei persoane au fost jefuite, iar polițiștii fac apel către cei păgubiți să îi ajute în anchetă.

Articolul precedentSchimbări la voucherele pentru alimente. Românii ar putea să cumpere şi medicamente în afară de mâncare
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET